Makelaar Edwin Kemers

Edwin Kemers (1968) is Gelderlander in hart en nieren. Wonend en werkend in de hoofdstad Arnhem is hij actief maatschappelijk betrokken. Edwin heeft een vriendin, twee kinderen en een hond.

Als zelfstandig ondernemer runt hij het onafhankelijk en zelfstandig financieel advieskantoor PlannersDesk, gevestigd aan de Velperweg 88 in Arnhem.

Edwin is sinds 1994 actief in de financiële dienstverlening. Hij heeft een solide achtergrond in de advisering van particulieren en bedrijven op het gebied van financiële aspecten. Denk hierbij aan hypotheken en verzekeringen maar ook financiële planning en vraagstukken rondom echtscheiding, pensioen en energiebesparing.

Wonen in Arnhem

Wonen in het veelzijdige Arnhem is een feest. De hoofdstad van Gelderland heeft ruim 150.000 inwoners en biedt voor ieder wat wils. Een gezellige mengeling van kinderen, studenten, volwassenen en senioren laat de stad bruisen. De architectonische combinatie van oud- en nieuwbouw gecombineerd met een natuurlijke groene omgeving maakt Arnhem een bijzondere stad om in te wonen. Dankzij de rijke stadshistorie is er van alles te zien en te beleven. Ook niet geheel onbelangrijk; de stad is uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Wil je meer weten over wonen in Arnhem, neem dan contact op met aankoop- en verkoopmakelaar Edwin Kemers voor een persoonlijk gesprek of plan deze direct online in op Agenda PlannersDesk.

Wonen in Huissen

Het pittorekse Huissen is met 17.600 inwoners de grootste plaats in de gemeente Lingewaard. Gelegen aan de groene uiterwaarden is Huissen een zeer geschikte woonplaats voor mensen die een voorkeur hebben voor de natuur. De maanden februari en maart staan vanzelfsprekend in het teken van carnaval. Liefhebbers vanuit het hele land komen dan naar het historische stadscentrum, waar tevens een groot aantal gemeentelijke monumenten en rijksmonumenten te bezichtigen zijn, om het grote carnavalsfeest te vieren. Nabij gelegen grote steden als Arnhem en Nijmegen zijn prima via de snelweg of met het openbaar vervoer te bereiken.

Wil je meer weten over wonen in Huissen, neem dan contact op met aankoop- en verkoopmakelaar Edwin Kemers voor een persoonlijk gesprek of plan deze direct online in op Agenda PlannersDesk.